Toimintavaihtoehdot

Toimintasynttäreillä liikutaan 90 min ohjaajan valvonnassa ja lopuksi 30 min herkutellaan vanhempien valvonnassa. Toimintaosuus sisältää lämmittelyleikkejä ja valitun aiheen mukaisen toiminnan.

Varaa turvallisin mielin. Toimintasynttäreillä on käytössä hupitakuu Katso tästä kaikki asiakasedut

Alla näkyviin hintoihin lisätään matkakulut (jos kohde yli 15 km:n päässä Tampereen Atalasta). Hinnat sisältävät alv:n 24%. 

Katso lisää hinnoista ja synttärien työnjaosta varausehdoista ja hintaesimerkeistä.  

Kaupunkisota pehmopanosaseilla ulkona

Muutetaan sopiva nurmialue läheltä kotianne nerftaistelukentäksi. Ilmalla täytettävien suojien avulla saamme rakennettua hienon taistelukentän ulos. Yli 40 nerfasetta+ muut tarvittavat välineet ovat käytössänne. Takana on jo kymmeniä neffeilyjä ja aina yhtä hauskaa:) 
Raittiissa ulkoilmassa on kivaa pelailla Lue lisää.

180€

Kuplapallopelit ja leikit nurmella

Kesän 2021 uutuusohjelma on hauskat kuplapalloilut kevyillä ja supervenyvillä 76cm korkeilla palloilla. Viestejä, leikkejä ja norsupalloilua. Tämä ohjelma saa hymyt huulille ja sopii myös pienille juhlijoille. 

140€

RC-kisailut ulkona

Toimintasynttärit järjestää käyttöönne kaksi hienoa akkukäyttöistä radio-ohjattavaa. Jokainen synttärivieras pääsee ajamaan vauhdikkailla autoilla muiden kannustaessa ja toimiessa ratamestareina. Suoritellaan tehtäviä autoilla ja kisaillaan kahtena joukkueena. Lopuksi tietenkin kunnon kisat radalla. Tämä on elämys joka jää mieleen! Ohjelman kesto n. 1h.Lue lisää.

160€

Frisbeegolf

1) Järjestetään oma frisbeegolfrata lähipuistoonne. Toimintasynttärit järjestää paikalle pop up korit.
tai

2)Kierretään frisbeegolf kierros lasten kanssa yhtenä porukkana. Peliä voi pelata esim. kahden henkilön joukkueilla, jolloin 8 pelaajaa pystyy pelaamaan yhdessä sujuvat pelit. Ohjaaja toimii tuomarina pitäen pelin toimivana ja antaen lapsille vinkkejä oikeisiin heittotekniikoihin. 
Toimintasynttärit hoitaa pelipaikalle kaikille vieraille heittokiekot. 

Frisbeegolfratoja löytyy Tampereen seudulta mm. Alasjärveltä, Nekalasta, Epilästä, sekä Nokialta, Pirkkalasta ja Ylöjärveltä. 

Lisää kenttiä osoitteesta: https://frisbeegolfradat.fi/

130€


Koulujen liikuntasaleissa

Kaupunkisota pehmopanosaseilla liikuntasalissa

Kaksi joukkuetta taistelee salin kuninkuudesta Nerf/X-shot-asein tarkkuutta ja nopeutta vaativassa lasten suosikkilajissa. Perusideana on osua vastustajaan pehmeällä panoksella ja viedä vastustajan aarteita. Lapset voivat ottaa mukaan omat aseet ja suojalasit, mutta vaahtomuovipanokset tulevat aina Toimintasynttäreiden puolesta. Käytössänne on kaikki toimintaan tarvittavat välineet eli suojalasit tai kasvomaski, nerfliivit ja yli 40 hienoa pehmopanosasetta. Lasten oma "paintball" on turvallista ja jännittävää hikiliikuntaa. Lue lisää

170€

Parkour/telinevoimistelurata

Lapset pääsevät temppuilemaan ohjaajan valmistelemalle radalle. Salin mahdollisuuksien mukaan radalla voi olla kiipeilyjä, köysirataa, rekillä temppuilua ja trampoliinihyppyjä.  Lisähaastetta tuovat ilmalla täytettävät esteet, joiden yli voi pomppia tai liitää köydellä.

150€

 

Palloilut saleissa

Salibandy

Maalivahdit maaleihin ja säbäsynttärit voivat alkaa. Pelaaminen on hauskinta ja lisäksi voidaan testata tutkaan kenellä on kovin veto. Toimintasynttärit hoitaa maalivahtien varusteet ym. välineet liikuntapaikalle. 

140€

Koripallo

Vauhdikkaiden korispelien lisäksi korissynttäreillä voi haastaa kaverit heittokisaan tai treenata trampoliinin avulla donkkaamista koriin. 

130€

Futsal, käsipallo tai  jenkkifutis

Näihin vauhdikkaisiin pallopeleihin pystyvät kaikki osallistumaan hyvin liikkujan taitotasosta riippumatta. Voimme järjestää palloilusynttärit myös ulkokentillä. 

130€

Leikkien ja kisaillen (myös ulkona)

Lasten suosikkileikkejä ovat  hipat, polttopallopelit, viestit, peilileikit, sekä erilaiset keräilyleikit. Nyt leikitään synttärisankarin toiveiden mukaan! Suunnitellaan yhdessä kiva ohjelma.

130€

Voimme myös yhdistellä juuri sankarin toivoman ohjelman synttäreille. Esim. telinevoimistelurata + kaupunkisota on erinomainen yhdistelmä. Yhteissynttärit veljen tai hyvän kaverin kanssa ovat olleet myös tosi suosittuja. Kysy tarjous! Parhaimmillaan Toimintasynttärit on liikuttanut 30 lasta kerralla:)

Kuvia synttäreiltä