Toimintavaihtoehdot

Toimintasynttäreillä liikutaan 90 min ohjaajan valvonnassa ja lopuksi 30 min herkutellaan vanhempien valvonnassa. Toimintaosuus sisältää lämmittelyleikkejä, valitun aiheen mukaisen toiminnan ja tarvittaessa loppurentoutuksen. Toimintaa muokataan aina lapsiryhmän tason ja vireystilan mukaan.

Alla näkyviin hintoihin lisätään matkakulut (jos kohde yli 15 km:n päässä Tampereen Atalasta). Hinnat sisältävät alv:n 24%. 

Katso lisää hinnoista ja synttärien työnjaosta varausehdoista ja hintaesimerkeistä.  Kuvia ohjelmista tämän sivun lopussa.

Vauhtia kaipaavalle

Kaupunkisota pehmopanosaseilla liikuntasalissa

Kaksi joukkuetta taistelee salin kuninkuudesta Nerf/X-shot-asein tarkkuutta ja nopeutta vaativassa lasten suosikkilajissa. Perusideana on osua vastustajaan pehmeällä panoksella ja viedä vastustajan aarteita. Lapset voivat ottaa mukaan omat aseet ja suojalasit, mutta vaahtomuovipanokset tulevat aina Toimintasynttäreiden puolesta. Käytössänne on kaikki toimintaan tarvittavat välineet eli suojalasit tai kasvomaski, nerfliivit ja laaja arsenaali pehmopanosaseita. Lasten oma "paintball" on turvallista ja jännittävää hikiliikuntaa! Lue lisää

160€

Parkour/telinevoimistelurata

Lapset pääsevät temppuilemaan ohjaajan valmistelemalle radalle. Salin mahdollisuuksien mukaan radalla voi olla kiipeilyjä, köysirataa, rekillä temppuilua ja trampoliinihyppyjä.  Lisähaastetta tuovat ilmalla täytettävät esteet, joiden yli voi pomppia tai liitää köydellä.

150€

 

Palloilut

Salibandy

Maalivahdit maaleihin ja säbäsynttärit voivat alkaa. Toimintasynttärit hoitaa tarvittaessa maalivahtien varusteet ym. välineet liikuntapaikalle. 

130€

Koripallo

Vauhdikkaiden korispelien lisäksi korissynttäreillä voi haastaa kaverit heittokisaan tai treenata trampoliinin avulla donkkaamista koriin. 

130€

Futsal ja käsipallo

Näihin vauhdikkaisiin pallopeleihin pystyvät kaikki osallistumaan hyvin liikkujan taitotasosta riippumatta.

130€

 

Mitä leikitään?

Leikkien ja kisaillen

Lasten suosikkileikkejä ovat  hipat, polttopallopelit, viestit, peilileikit, sekä erilaiset keräilyleikit. Nyt leikitään synttärisankarin toiveiden mukaan! Suunnitellaan yhdessä kiva ohjelma.

130€

 

Liikutaan ulkona

Jalkapallo tekonurmikentällä tai kaukalokentällä

Hyvä vaihtoehto isolle porukalle. Kutsu vaikka 20 kaveria ja laitetaan parhaat futispelit pystyyn. Myös amerikkalainen jalkapallo kosketussäännöllä onnistuu hyvin. 

130€

Kaupunkisota pehmopanosaseilla ulkona

Muutetaan sopiva nurmialue läheltä kotianne nerftaistelukentäksi ja tilavuokraa ei tarvita. Ilmalla täytettävien suojien avulla saamme rakennettua hienon taistelukentän myös ulos.  Hieman korkeampi hinta johtuu siitä, että panoksia ja ilmasuojia hajoaa ulkona hieman enemmän. 

180€


Vesi-ilmapallosota

Takuuvarmaa hupia kesällä toukokuusta elokuuhun. Paras paikka vesisotasynttäreille on oma kotipiha. Kaksi joukkuetta kisailee toisiaan vastaan pelissä, jossa ei voi pysyä kuivana. Toimintasynttärit järjestää paikalle suojia ja 300 vesi-ilmapalloa molemmille joukkueille. Pallojen lisäksi vesipyssyt mukana toiminnassa. Uikkarit päälle ja iloinen taistelu voi alkaa!

200€

Voimme myös yhdistellä juuri sankarin toivoman ohjelman synttäreille. Esim. telinevoimistelurata + kaupunkisota on erinomainen yhdistelmä, 100 min ohjauksella hinta 190€. Kysy tarjous!