Toimintavaihtoehdot

Toimintasynttäreillä liikutaan 90 min ohjaajan valvonnassa ja lopuksi 30 min herkutellaan vanhempien valvonnassa. Toimintaosuus sisältää lämmittelyleikkejä ja valitun aiheen mukaisen toiminnan. Toimintaa muokataan aina lapsiryhmän tason ja vireystilan mukaan.

Alla näkyviin hintoihin lisätään matkakulut (jos kohde yli 15 km:n päässä Tampereen Atalasta). Hinnat sisältävät alv:n 24%. 

Katso lisää hinnoista ja synttärien työnjaosta varausehdoista ja hintaesimerkeistä.  Kuvia ohjelmista tämän sivun lopussa.

Kaupunkisota pehmopanosaseilla ulkona

Muutetaan sopiva nurmialue läheltä kotianne nerftaistelukentäksi. Ilmalla täytettävien suojien avulla saamme rakennettua hienon taistelukentän ulos. Yli 40 nerfasetta+ muut tarvittavat välineet ovat käytössänne. Takana on jo kymmeniä neffeilyjä ja aina yhtä hauskaa:) Lue lisää.

180€

RC-kisailut ulkona

Toimintasynttärit järjestää käyttöönne kaksi hienoa akkukäyttöistä radio-ohjattavaa autoa. Jokainen synttärivieras pääsee ajamaan autoilla aina muutamia minuuutteja kerrallaan toisten kannustaessa ja toimiessa ratamestareina. Suoritellaan tehtäviä ja kisaillaan kahtena joukkueena. Lopuksi tietenkin kunnon kisat radalla. Tämä on elämys joka jää mieleen!
Ohjelman kesto n. 1h. Lue lisää.

160€

Leikit ja pelit ulkona 

Leikitään lasten suosikkileikkejä ulkona. Oma piha tai läheinen leikkikenttä toimivat hyvin. Lumessa on kivaa ja turvallista touhuta hippoja, piilosia ja palloleikkejä. 

130€ 


Koulujen liikuntasaleissa

Kaupunkisota pehmopanosaseilla liikuntasalissa

Kaksi joukkuetta taistelee salin kuninkuudesta Nerf/X-shot-asein tarkkuutta ja nopeutta vaativassa lasten suosikkilajissa. Perusideana on osua vastustajaan pehmeällä panoksella ja viedä vastustajan aarteita. Lapset voivat ottaa mukaan omat aseet ja suojalasit, mutta vaahtomuovipanokset tulevat aina Toimintasynttäreiden puolesta. Käytössänne on kaikki toimintaan tarvittavat välineet eli suojalasit tai kasvomaski, nerfliivit ja yli 40 hienoa pehmopanosasetta. Lasten oma "paintball" on turvallista ja jännittävää hikiliikuntaa. Lue lisää

170€

Parkour/telinevoimistelurata

Lapset pääsevät temppuilemaan ohjaajan valmistelemalle radalle. Salin mahdollisuuksien mukaan radalla voi olla kiipeilyjä, köysirataa, rekillä temppuilua ja trampoliinihyppyjä.  Lisähaastetta tuovat ilmalla täytettävät esteet, joiden yli voi pomppia tai liitää köydellä.

150€

 

Palloilut saleissa

Salibandy

Maalivahdit maaleihin ja säbäsynttärit voivat alkaa. Pelaaminen on hauskinta ja lisäksi voidaan testata tutkaan kenellä on kovin veto. Toimintasynttärit hoitaa maalivahtien varusteet ym. välineet liikuntapaikalle. 

140€

Koripallo

Vauhdikkaiden korispelien lisäksi korissynttäreillä voi haastaa kaverit heittokisaan tai treenata trampoliinin avulla donkkaamista koriin. 

130€

Futsal ja käsipallo

Näihin vauhdikkaisiin pallopeleihin pystyvät kaikki osallistumaan hyvin liikkujan taitotasosta riippumatta. Voimme järjestää palloilusynttärit myös ulkokentillä.

130€

Leikkien ja kisaillen

Lasten suosikkileikkejä ovat  hipat, polttopallopelit, viestit, peilileikit, sekä erilaiset keräilyleikit. Nyt leikitään synttärisankarin toiveiden mukaan! Suunnitellaan yhdessä kiva ohjelma.

130€

Voimme myös yhdistellä juuri sankarin toivoman ohjelman synttäreille. Esim. telinevoimistelurata + kaupunkisota on erinomainen yhdistelmä. Yhteissynttärit veljen tai hyvän kaverin kanssa ovat olleet myös tosi suosittuja. Kysy tarjous! Parhaimmillaan Toimintasynttärit on liikuttanut 30 lasta kerralla:)