Asiakaspalautteita

  Lainauksia asiakkaiden kirjoittamista suosituksista Toimintasynttäreiden Facebook-sivuilta

"10-vuotiaiden säbäjoukkue kokeili kaupunkisotaa nerf-pyssyillä yhteishengen kohotukseen. Innostava ohjaaja sai joukkueet kehittelemään yhteisiä strategioita ja piti peli-iloa yllä koko 1,5 tuntia."Hienosti järjestetyt Nerf- ulkosynttärit! Jokainen osallistunut poika tykkäsi synttäreistä ja juhlakalu totesi itse juhlien jälkeen "parhaat synttärit ikinä!" Suuri kiitos! Suosittelen suuresti.


"Jättisynttärit takana ja kaikki sujui hienosti. Punaiset posket, parkouria ja nerf-sotaa, pieniä osumia ja tyytyväiset synttärisankarit 6 ja 8 vuotta. Kiitos kaikista järjestelyistä!"

"Mielekästä ja hyvin ohjattua synttäritoimintaa, jossa viihtyivät sekä lapset että aikuiset. Nerf-kaupunkisota pojan 9-vuotissynttäreillä oli mieluisaa ja 2.-luokkalaiset pojat innoissaan. Oman lähikoulun sali toimi myös mainiosti tilana."

"Kiitos mahtavista 8v. synttäreistä! Päivänsankari ja vieraat viihtyivät kaupunkisodassa. Kaikki sujui sovitusti ja ohjaaja piti juhlijat hienosti ohjauksessa. Hauskaa, liikunnallista ja turvallista juhlintaa. Suosittelen!"


"Vauhdikasta ja hyvin suunniteltua toimintaa, lapset tykkäsivät kovasti. Suosittelen lämpimästi!"