Asiakaspalautteita

  Lainauksia asiakkaiden kirjoittamista suosituksista Toimintasynttäreiden Facebook-sivuilta, sekä Googlesta

"10-vuotiaiden säbäjoukkue kokeili Nerftaistelua yhteishengen kohotukseen. Innostava ohjaaja sai joukkueet kehittelemään yhteisiä strategioita ja piti peli-iloa yllä koko 1,5 tuntia."Hienosti järjestetyt Nerf- ulkosynttärit! Jokainen osallistunut poika tykkäsi synttäreistä ja juhlakalu totesi itse juhlien jälkeen "parhaat synttärit ikinä!" Suuri kiitos! Suosittelen suuresti.


"Jättisynttärit takana ja kaikki sujui hienosti. Punaiset posket, parkouria ja nerf-sotaa, pieniä osumia ja tyytyväiset synttärisankarit 6 ja 8 vuotta. Kiitos kaikista järjestelyistä!"


" Erinomaiset Nerf-synttärit tullut pidettyä kahdellekin pojalle. Todella toimiva setti, koska ei ole niin väliä onko vieraita 5 vai 15. Saa kutsua kaikki kaverit mukaan.

"Mielekästä ja hyvin ohjattua synttäritoimintaa, jossa viihtyivät sekä lapset että aikuiset. Nerffeily pojan 9-vuotissynttäreillä oli mieluisaa ja 2.-luokkalaiset pojat innoissaan. Oman lähikoulun sali toimi myös mainiosti tilana.""Todella kivat parkour-synttärit sankarin toivomalla ninja-teemalla. Me vanhemmat saimme myös ottaa hetken rennommin, mikä on laskutsuilla harvinaista. Monielta vieraalta tuli vielä myöhemmin viestiä siitä, miten innostavat synttärit olivat olleet. Voimme suositella!"

"Kiitos mahtavista 8v. synttäreistä! Päivänsankari ja vieraat viihtyivät Nerf-taisteluissa. Kaikki sujui sovitusti ja ohjaaja piti juhlijat hienosti ohjauksessa. Hauskaa, liikunnallista ja turvallista juhlintaa. Suosittelen!"


"Vauhdikasta ja hyvin suunniteltua toimintaa, lapset tykkäsivät kovasti. Suosittelen lämpimästi!"

Ihan huiput nerf-synttärit! Hyvä ote lasten ohjaukseen. Innostavaa ja sopivasti jämäkkää ohjausta 10 lapsen porukalle. Varusteita oli hyvin ja sellaisia aseita, mitä lapset eivät aiemmin olleet kokeilleet. Vanhemmille helppo tapa järjestää synttärit ja lapset tykkäsivät. Iso kiitos! 😃 


Vesisota kymmenen alakoululaisen kanssa sujui mahtavasti! Jaakko tuli ajoissa paikalle ja järjestelyt menivät kuten oli sovittu. Jaakko oli myös selvästi valmistautunut synttäreihin ja varautunut inprovisointiin. Meno oli synttäreillä lempeää mutta jämäkkää. Lapset ja aikuiset tykkäsivät!


Mahtavat nerf-synttärit olivat ikimuistoiset niin sankarille kuin vieraillekin! Vanhempana nautin, kun lapset saivat riehua täysillä ohjatusti ilman ainaisia hyssyttelyjä ja varoitteluja. Pikku tarjoamisetkin järjestyivät toimintasynttäreiden kautta - kaikki oli tosi vaivatonta ja sujuvaa! Ohjaajalla oli selkeästi homma hanskassa ja mielekkyys lasten kanssa toimimisessa. Eskari-ikäisiä pojankoltiaisia taistelemassa reilun tusinan verran, ja kaikki sujui kuin rasvattu! Kiitokset!

Sankari 7-v. arvioi 19-henkisen seurueensa juhlien onnistuneen 10/10 ja iloista ilmettä löytyi poikkeuksetta myös vieraiden kasvoilta. Järjestelytkin sujuivat kuten oli sovittu, joten en osaa olla suosittelematta muillekin 👍:)

"Lapset tykkäsivät todella paljon Rc synttäreistä. Hyvin ammattitaitoisesti järjestetty ja lapset otettu todella hyvin huomioon. 5/5"

" Loistavasti toteutetut ulkosynttärit pelien ja leikkien merkeissä"

Varasimme toimintasynttäreiden kautta pojan 7v synttäreille Nerffeilyt ja saimme kyllä rahoillemme vastinetta. Varaus oli helppoa ja nopeaa, varaajan kanssa pystyttiin hyvin sopimaan ehdoista, aikatauluista ja mieleisestä tapahtumapaikasta. Vetäjä oli innostunut ja sai lapset hyvin mukaan ohjelmaan, vanhempien rooli oli lähinnä olla läsnä lapsille. Lapset olivat todella innoissaan mukana ja aseita oli riittävästi ja riittävän monenlaisia. Se oli myös tärkeää, että suojalaseja oli mukana, samoin liivit ja että ohjaaja itse osallistui leikkiin mukaan ja häntäkin sai ampua (se oli lasten mielestä jännää). Tavaroiden järjestely ja esillelaitto oli nopeaa ja mielestäni kaikki sujui ongelmitta. Ehkä synttärisankarin huomioiminen jollakin tavalla olisi kiva extrabonus. Voin kuitenkin suositella palvelua ainakin meidän kokemuksen perusteella.