Ohjaaja

Varatessasi Toimintasynttärit voit luottaa siihen, että synttäriporukka pysyy sovitun toiminnan rajoissa. Toimintasynttäreiden suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa aina sama henkilö.

Toimintasynttäreiden ohjaaja

Jaakko Keltto

Olen 40-vuotias kasvatustieteiden maisteri ja toimin luokanopettajana alakoulussa. Opetan työssäni liikuntaa joka päivä, joten lapsiryhmän hallinta on työni perusta niin koulussa kuin Toimintasynttäreillä. Ohjaamisen tykkään kuitenkin tehdä iloisella ja rennolla otteella, jotta kaikki viihtyvät mahdollisimman hyvin. Jaan paljon positiivista palautetta lapsille ja huolehdin, että ilmapiiri pysyy synttärien aikana hyvänä.

Opettajana olen toiminut yli 15 vuotta ja 6-12 vuotiaiden ohjaaminen on minulle tutuinta. Kokemusta löytyy kuitenkin myös päiväkodin puolelta 3-5-vuotiaiden lasten ohjaajana. Viimeiset viisi kesää olen ollut lisäksi harrastuskuvioissa Ilveksen 5-10-vuotiaiden junnujen futis-liigan valmentajana.

Kovinta koulutusta olen saanut kotoa, jossa minulle järjestävät toimintaa 10-vuotias poika ja 7-vuotias tyttö.

Toimintasynttärit on joulukuussa 2018 perustettu yritys, jonka tavoitteena on järjestää lapsille parhaita synttäreitä ja luoda riemukkaita kokemuksia lapsille liikunnan parissa. 

Jos haluat tutustua tarkemmin Toimintasynttäreiden kuulumisiin, niin kurkkaa facebook sivuni.

Y-tunnus: 2959104-3