Toiminta-ajatus

Ammattimainen ja aktiivinen lasten ohjaaminen 20 vuoden kokemuksella takaa kaikille synttäreillä oleville liikunnan riemun turvallisesti. Monien elämyspalveluiden synttäreillä lapset laitetaan toimimaan ilman ohjaajaa. Todellisuudessa lapset arvostavat sitä, että toiminta on ohjattua, jolloin siitä tulee kaikille kivaa ja turvallista, eikä kukaan synttäriporukasta ota liian suurta roolia. Toimintasynttäreillä lapsia ohjataan toimimaan ryhmän tavoitteen mukaisesti ja kaikkien lasten tarpeet otetaan huomioon. Ohjaaja leikkii usein myös mukana toiminnassa, joka on monille lapsille uutta ja innostavaa. 

Joustavin
 asiakaspalvelu. Toimintasynttärit ymmärtää vastuunsa tärkeiden juhlien toteuttamisessa. Voit luottaa siihen, että kaikki sovitut asiat hoidetaan. Panostamme joustavuuteen ja yleensä kaikki toiveet ja muutokset ovat neuvoteltavissa. Asiakkaan turvana on myös hupitakuu eli saatte onnistuneet juhlat tai rahat takaisin.

Ei tiukkoja rajoja osallistujien lukumäärän suhteen. Ohjelmien hintaan kuuluu juhlat max 15 vieraalle. Tätä isommat ryhmät +7€/lapsi. Lapsi voi siis kutsua vaikka koko luokan synttäreilleen, jos tilan koko ja toiminta sen sallii. Toisaalta pienelläkin porukalla esim. kuuden lapsen kanssa voi touhuta ja pelailla hyvin. 

Synttärit lähellä juhlijoita. Ympäristöystävällistä ja helppoa vieraille. Lähipuistot ja koulujen liikuntasalit ovat erinomaisia paikkoja Toimintasynttäreiden toteuttamiseen ja salien tilavuokrat ovat kohtuullisia.

Kaikkien Tampereen seudun koulujen liikuntatiloja voi varata esim. 2h synttäreitä varten. Hinnat ovat yleensä 20€/tunti.
Nerffeilyyn ja parkouriin on paras 2,5h varaus, muihin ohjelmiin riittää 2h varaus.


Kangasalan koulujen tilavuokrat                                                             

Tampereen koulujen tilavuokrat                                                            

Pirkkalan koulujen tilavuokrat                                                                

Nokian koulujen tilavuokrat

Toimintasynttäreillä on puistojen osalta laaja kokemus ja käyn tarvittaessa tiedustelemassa kuluitta puiston sopivuuden toimintaan. 

ota yhteyttä

Näin saat Toimintasynttärit käyntiin

1) Ota yhteyttä ja ilmoita haluamasi synttäriajankohta ja paikka. (vastaan aina 24 h sisällä) 

2) Tarkistetaan tilavaraukset liikuntapalvelujen Timmi-nettikalenterista. ( pääset myös itse tutkimaan aikatauluja: Googleen Timmi Tampere tai Nokia/ Ylöjärvi jne. liikuntapalvelut ja selaile vierailijana.

3) Sovitaan synttäreiden ohjelma ja aikataulut. 

4) Toimintasynttärit hoitaa juhlapäivänä kaiken ohjelmaan liittyen, vanhemmat voivat keskittyä kuvaamiseen ja muuhun nautiskeluun. Toimintasynttärit hoitaa myös salin siivouksen.

5) Lasku maksetaan kortilla (SumUp kortinlukija) tai käteisellä heti ohjelman jälkeen ja asiakas saa halutessaan kuitin sähköpostiin.