Toiminta-ajatus

Ammattimainen ja aktiivinen lasten ohjaaminen 15 vuoden kokemuksella takaa kaikille synttäreillä oleville liikunnan riemun turvallisesti.  Monien elämyspalveluiden synttäreillä lapset laitetaan toimimaan ilman ohjaajaa. Toimintasynttäreillä lapsia ohjataan koko ajan toimimaan ryhmän tavoitteen mukaisesti ja kaikkien lasten tarpeet otetaan huomioon. 

Ei tiukkoja rajoja osallistujien lukumäärän suhteen. Lapsi voi siis kutsua vaikka koko luokan synttäreilleen, jos tilan koko ja toiminta sen sallii. Toisaalta pienelläkin porukalla esim. kuuden lapsen kanssa voi touhuta ja pelailla hyvin. 

Synttärit kohtuulliseen hintaan. Ohjauksen, tilavuokran ja tarjottavien hinnat ovat eritelty. Voit antaa Toimintasynttäreiden hoitaa kaikki tai hoitaa itse osan. Hintaesimerkkejä

Synttärit lähellä juhlijoita. Koulujen liikuntasalit ovat erinomaisia paikkoja Toimintasynttäreiden toteuttamiseen ja niiden tilavuokrat ovat kohtuullisia. Katso lapsesi lähikoulun tilavuokra ja varaustilanne:

Kaikkien Tampereen seudun koulujen liikuntatiloja voi varata esim. 2h synttäreitä varten. Hinnat ovat yleensä 20€/tunti.
Kaupunkisotaan ja parkouriin on paras 2,5h varaus, muihin ohjelmiin riittää 2h varaus.


Kangasalan koulujen tilavuokrat                                                             

Tampereen koulujen tilavuokrat                                                            

Pirkkalan koulujen tilavuokrat                                                                

Nokian koulujen tilavuokrat

Näin saat Toimintasynttärit käyntiin

1) Ota yhteyttä ja ilmoita haluamasi synttäriajankohta ja paikka.

2) Tarkistan tilavaraukset ja palaan asiaan viimeistään seuraavana päivänä. Voit myös hoitaa tilavarauksen itse.

3) Sovitaan synttärien ohjelma ja aikataulut, tarjottavat, varataan tila, sekä tehdään sitova varaus. 

4) Toimintasynttärit hoitaa juhlapäivänä kaiken ohjelmaan liittyen, vanhemmat voivat keskittyä kuvaamiseen ja muuhun nautiskeluun. Toimintasynttärit hoitaa myös salin siivouksen.

5) Lasku maksetaan kortilla (SumUp kortinlukija) tai käteisellä heti juhlavieraiden lähdettyä ja asiakas saa kuitin sähköpostiin.