Toimintasynttäreiden parhaat

Tähän ohjelmaan olen rakentanut juhlavieraita varten monipuolisen liikuntaohjelman, joka tarjoaa vauhtia ja paljon uusia kokemuksia. Tässä ohjelmassa ideana on, että lapset saavat toimia kokoajan samassa joukkueessa yrittäen voittaa ohjaajan neljässä eri haasteessa. Ensin aina treenaillaan ja sitten kisaillaan.  230€/ 90 min. täyttä toimintaa

Nerf-haaste: Lapset saavat Nerfmaailman kovimmat tykit ladattuina käsiinsä. Pystyvätkö he pommittamaan sähkönerffeillä ohjaajan pois pelistä ja ryöstämään aarteet?

Värivalo-haaste: Pimennetään salia ja laitetaan 8 värivalopaneelia esille. Lapset treenailevat ensin reaktioita kuntoon porukalla, jonka jälkeen kokeillaan miten käy haasteessa ohjaajaa vastaan.

Dodgeball-haaste: Pelataan jokamiehen polttopalloa lapset vs ohjaaja. Ohjaajalla enemmän "elämiä", mutta lapset saavat syötellä keskenään ja pudottaa ohjaajan pelikentältä.

Säbä/futishaaste: Pystyvätkö lapset tekemään rankkarimaaliin ohjaajan selän taakse? 

Valitkaa 4 parasta haastetta teille synttäreitä varten. Jos joku haasteista ei ole teille mieluinen, se on vaihdettavissa toiseen. Jokaisen haasteen pituus n. 20-25 min.

Parkour-haaste: Liidetään köydellä yli esteiden ja testataan huipputulokset korkeus- ja pituussuuntaan. Lasten paras tulos vs ohjaajan tulos ratkaisee voittajan.