Varausehdot

Varausta/tarjouspyyntöä tehdessään asiakas sitoutuu Toimintasynttäreiden varaus-, maksu- ja korvausehtoihin. 


Peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä puhelimitse viimeistään 7 päivää ennen synttäreiden alkamista numeroon 0414537374 , tai Toimintasynttärit laskuttaa puolet sovitusta kokonaishinnasta. Koskee myös sairaustapauksia.

Maksuehdot

Maksu muodostuu: ohjaamisesta, synttäripaikan vuokrasta, tarjottavista ja ohjaajan matkakuluista. 

Ohjaaja hoitaa toimintavaihtoehtojen mukaisilla hinnoilla toiminnan valmistelun, 90 minuutin ohjaamisen ja loppusiivoukset salin osalta. Jos vanhemmat ovat hoitaneet tarjoilut, he huolehtivat näiden tilojen siivoilut.

Jos asiakas haluaa Toimintasynttäreiden järjestävän tilavuokran, peritään asiakkaalta tilavuokramaksun lisäksi 20 euron järjestelykulu.

Tarjottavat voi halutessaan tilata toimintasynttäreiltä. Napostelupakettiin kuuluu sipsejä, karkkeja, limsaa, mehua ja hedelmiä. Napostelupaketin hinta on 35 euroa. ja se riittää hyvin kymmenelle lapselle. Kertakäyttöastiat ja tarjoiluastiat kuuluvat hintaan. Tarjoilujen valvojana toimii vanhempi. Lapset kutsutaan sovittuna aikana takaisin saliin, jossa ohjaaja ottaa heidät vastaan.


Matkakorvaukset 40 snt / km, jos matkaa tapahtumapaikalle kertyy yli 15 km Tampereen Atalasta.


Maksutapana korttimaksu tai käteinen ja maksu tapahtuu synttäreiden jälkeen vieraiden lähdettyä.

Käytän SumUp kortinlukijaa (kaikki yleisimmät pankkikortit käyvät). 

Huom. maksu mielellään depit puolelta (luotolla maksaessa joudun veloittamaan 5 € laskutuslisän) 

Korvausehdot

Toimintasynttäreillä ohjataan lapsia turvalliseen toimintaan. Liikkujien on aina noudatettava ohjaajan turvallisuusohjeita. Tapaturmat, jotka aiheutuvat turvallisuusohjeiden laiminlyönnistä ovat asiakkaan vastuulla.