Varausehdot

Varausta/tarjouspyyntöä tehdessään asiakas sitoutuu Toimintasynttäreiden varaus-, maksu- ja korvausehtoihin. 


Peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä puhelimitse viimeistään 7 päivää ennen synttäreiden alkamista numeroon 0414537374 , tai Toimintasynttärit laskuttaa puolet sovitusta kokonaishinnasta. 

Maksuehdot

Maksu muodostuu: ohjaamisesta, synttäripaikan vuokrasta, tarjottavista ja ohjaajan matkakuluista. 

Ohjaaja hoitaa toimintavaihtoehtojen mukaisilla hinnoilla toiminnan valmistelun, 90 minuutin ohjaamisen ja loppusiivoukset salin osalta. Jos vanhemmat ovat hoitaneet tarjoilut, he huolehtivat näiden tilojen siivoilut.

Toimintasynttärit voi myös järjestää tilanvuokrauksen jos kohde on 10 km säteellä Tampereen Atalasta. Asiakkaalta peritään tällöin tilavuokramaksun lisäksi 20 euron järjestelykulu. 

Tarjottavat voi halutessaan myös tilata toimintasynttäreiltä. Napostelupakettiin kuuluu sipsejä, karkkeja, limsaa, mehua ja viinirypäleitä ja se riittää hyvin 12 lapselle (hinta 50€). Kertakäyttöastiat ja tarjoiluastiat kuuluvat hintaan. Tarjoilujen valvojana toimii vanhempi. 


Matkakorvaukset 40 snt / km, jos matkaa tapahtumapaikalle kertyy yli 15 km Tampereen Atalasta.


Maksutapana korttimaksu tai käteinen ja maksu tapahtuu synttäreiden jälkeen vieraiden lähdettyä.

Käytän SumUp kortinlukijaa (kaikki yleisimmät pankkikortit käyvät). 

Huom. maksu mielellään depit puolelta (luotolla maksaessa joudun veloittamaan 5 € laskutuslisän) 

Korvausehdot

Toimintasynttäreillä ohjataan lapsia turvalliseen toimintaan. Liikkujien on aina noudatettava ohjaajan turvallisuusohjeita. Tapaturmat, jotka aiheutuvat turvallisuusohjeiden laiminlyönnistä ovat asiakkaan vastuulla.