Kaupunkisota
Nerf-asein sisäsaleissa tai ulkona puistoissa

sisänerffeilyt liikuntasaleissa (200€)

Tämä on se ohjelma, josta Toimintasynttärit sai alkunsa. Jo yli 100 nerfsotasynttäri-tapahtumaa takana. Voinkin luvata, että nerffeily on kaikkien junnujen mielestä hauskaa! Ohjaajan osallistuva ote ja leikkiminen lasten mukana, sekä varusteiden määrä ja laatu ovat tekijöitä, jotka tekevät Toimintasynttäreistä parhaan lajissaan. 

Asetan taistelukentälle 20 ilmalla täytettävää suojaa ja mainosbannereita. Lisäsuojia ja piilopaikkoja saadaan patjoilla ym. esteillä. Lapsia ohjataan toimimaan joukkueena kohti yhteistä tavoitetta.  

ulkonerffeilyt (220€)

Ulkona liikkuminen on parasta. Tarvitaan vain sopiva paikka, niin saamme huikeat taistelut pystyyn myös ulos. Toimintasynttärit auttaa sopivan paikan valinnassa.  Nurmialusta ja esim. 30x20 m alue on hyvä nerffeilyyn. 

Vastaavaa palvelua ei löydy koko Suomesta, joten ota yhteyttä niin järjestetään kaupunkisodat, jonka vieraat ja synttärisankari muistavat vielä pitkään. 

Ulkonerffeilyssä vanhempia huolettaa monesti sää. Toiminta onnistuu myös pienellä vesisateella. Suosittelen kutsujen laittamista vasta noin viikkoa ennen synttäreitä, jolloin voitte vielä säätää synttäriajankohtaa sääennusteen mukaan. 

Saatte myös halutessanne käyttöönne popup-teltan/katoksen (pohja 2x2m). Se kestää kevyttä sadetta. Teltan saa vuokrattua minulta 20€ hintaan.

Lisäksi voi lainata retkipöytää 60x120cm.


Parhaat ulkonerfpaikat Tampereen alueella (puustoa+nurmi):

Tampere:
-Saukonpuisto Kalevassa
-Lamminpään päiväkodin puistoalue
-Vuohenhiekanpuisto, Messukylä

Pirkkala, Loukonlahden leikkipuisto

Kangasalan suunta, Vehmaisten koulun piha.

Moni kotipiha sopii myös erinomaisesti nerffeilyyn. Kysy! Kaupunkisodan ohjelmavaihtoehtoja


- joukkue vs joukkue aarteenryöstö. Osumasta pieni jäähy( merkin kierto tai lihaskuntoliikkeet 5kpl) Kerätään pisteitä, joita saa vastustajan aarteen ryöstämisestä. 


- Kaikki vs kaikki tai peli kahden henkilön joukkueissa.

Kuka pystyy välttämään osumia? Osuman saanut pelaaja jättää aseensa pelikentälle, jonka ampuja saa poimia itselleen. Duossa voi "parantaa" kaverin takaisin peliin mukaan.

- Gladiaattorirata. Lapset yhdistävät voimansa ja koittavat voittaa ohjaajan gladiaattoriradalla. 


Varusteet

Toimintasynttäreiden vieraat saavat käyttöönsä huikean arsenaalin kuvissa näkyviä pehmopanosaseita, suojalaseja ja panoksia. Aseita on yhteensä yli 50 kpl, joten isotkin porukat saadaan varusteltua. Jokainen pelaaja saa käyttöönsä myös nerf-liivin, jolla joukkueet tunnistetaan toisistaan.

Panokset ovat pehmeäpäisiä, eikä niistä jää jälkeä ihoon. 

Jopa 20-30 lapsen yhteissynttärit esim. hyvän kaverin tai sisaruksen kanssa toimivat myös hienosti nerffeilyssä. Kysy tarjous!


40 jousitoimista asetta vieraiden käytössä
40 jousitoimista asetta vieraiden käytössä
Lisäksi 10 kpl akuilla toimivia automaattiaseita. Esim. Stryfe x4, Regulator x5 ja Titan.
Lisäksi 10 kpl akuilla toimivia automaattiaseita. Esim. Stryfe x4, Regulator x5 ja Titan.
liivit ja maskit tai suojalasit kaikille käyttöön synttäreiden ajaksi
liivit ja maskit tai suojalasit kaikille käyttöön synttäreiden ajaksi
Nerffeilijät pääsevät leikkimään ilmasuojien takana.
Nerffeilijät pääsevät leikkimään ilmasuojien takana.