Kaupunkisota
Nerf-asein

Jos kaipaat synttäreille uutta ohjelmanumeroa, on kaupunkisota varma hitti. Asetan taistelukentälle halutessanne yli 20 ilmalla täytettävää suojaa. Lisäsuojia ja piilopaikkoja saadaan patjoilla ym. esteillä. Samankaltaista Nerf-taistelua ei Tampereen alueelta löydy, joten ota yhteyttä niin järjestetään kaupunkisodat, jotka vieraat ja synttärisankari muistavat vielä pitkään. 

Käytämme tarkasti valittuja vaahtomuovipanoksia, jotka eivät jätä jälkeä tai satu. Ikätason mukaan on valittavissa kovempia ja pehmeämpiä panoksia. Toiminta on koko ajan ohjattua ja lapset toimivat pelissä joukkueena kohti yhteistä tavoitetta.

Ikäsuositus: 6-99 vuotta


Kaupunkisodan ohjelmavaihtoehtoja


- joukkue vs joukkue aarteenryöstö. Osumasta pieni jäähy. Kerätään pisteitä, joita saa vastustajan aarteen ryöstämisestä. 

- Puollusta/kaappaa Aarre. Toinen joukkue linnoittautuu puollustamaan aarretta toisen joukkueen yrittäessä viedä aarre.

- Suojele presidenttiä. Pystyykö pieni "turvamiesten" ryhmä viemään presidentin läpi piilossa vaanivien rosvojen lauman?

- Kaikki vs kaikki tai peli kahden henkilön joukkueissa.

Kuka pystyy välttämään osumia? Osuman saanut pelaaja jättää aseensa pelikentälle, jonka ampuja saa poimia itselleen.

- Gladiaattorirata. 1-2 lasta saavat olla galdiaattoreina tähystyspaikalla parhailla aseilla. Muut yrittävät vuorotellen edetä rataa ja voittaa heidät.

- Tarkkuusammuntaa nouseviin maalitauluihin

Toimintasynttäreiden vieraat saavat käyttöönsä ison arsenaalin kuvissa näkyviä pehmopanosaseita, suojalaseja ja panoksia. Jokainen pelaaja saa käyttöönsä myös nerf-liivin, jolla joukkueet tunnistetaan toisistaan.

pehmopanosaseet
pehmopanosaseet
Yli 20 asetta juhlijoiden käytössä
Yli 20 asetta juhlijoiden käytössä
liivit ja maskit tai suojalasit kaikille käyttöön synttäreiden ajaksi
liivit ja maskit tai suojalasit kaikille käyttöön synttäreiden ajaksi
Tehotykillä on hyvä puollustaa omaa tukikohtaa
Tehotykillä on hyvä puollustaa omaa tukikohtaa