Kaupunkisota
Nerf-asein sisäsaleissa tai ulkona puistoissa

sisänerffeilyt liikuntasaleissa (180€)

Tämä on se ohjelma, josta Toimintasynttärit sai alkunsa. Kymmenien nerfsotasynttäreiden kokemuksella uskallan luvata, että nerffeily on kaikkien junnujen mielestä hauskaa! Ohjaajan osallistuva ote ja leikkiminen lasten mukana, sekä varusteiden määrä ja laatu ovat tekijöitä, jotka tekevät Toimintasynttäreistä parhaan lajissaan.

Asetan taistelukentälle 20 ilmalla täytettävää suojaa. Lisäsuojia ja piilopaikkoja saadaan patjoilla ym. esteillä. Lapsia ohjataan toimimaan joukkueena kohti yhteistä tavoitetta.  

Kevään 23 uutuutena nerffeilyyn saadaan vielä lisämaustetta, kun kaupunkisotaan on mahdollista liittää mukaan reaktiovärivalot. Niiden kautta haetaan vastustajalta pisteitä. 

ulkonerffeilyt (200€)

Ulkona liikkuminen on parasta. Tarvitaan vain sopiva paikka, niin saamme huikeat taistelut pystyyn myös ulos. Toimintasynttärit auttaa sopivan paikan valinnassa. Nurmialusta ja esim. 30x20 m alue on hyvä nerffeilyyn. 

Vastaavaa palvelua ei löydy koko Suomesta, joten ota yhteyttä niin järjestetään kaupunkisodat, jonka vieraat ja synttärisankari muistavat vielä pitkään. 

Ulkonerffeilyssä vanhempia huolettaa monesti sää. Toiminta onnistuu myös pienellä vesisateella. Suosittelen kutsujen laittamista vasta noin viikkoa ennen synttäreitä, jolloin voitte vielä säätää synttäriajankohtaa sääennusteen mukaan. 

Parhaat ulkonerfpaikat Tampereen alueella (puustoa+nurmi):

Tampere, Saukonpuisto ja Lamminpään päiväkodin viereinen nurmialue

Pirkkala, Loukonlahden leikkipuisto

Kangasalan suunta, Vehmaisten koulun pihaKaupunkisodan ohjelmavaihtoehtoja


- joukkue vs joukkue aarteenryöstö. Osumasta pieni jäähy( merkin kierto tai punnerrukset) Kerätään pisteitä, joita saa vastustajan aarteen ryöstämisestä. 


- Kaikki vs kaikki tai peli kahden henkilön joukkueissa.

Kuka pystyy välttämään osumia? Osuman saanut pelaaja jättää aseensa pelikentälle, jonka ampuja saa poimia itselleen. Duossa voi "parantaa" kaverin takaisin peliin mukaan.

- Gladiaattorirata. Lapset yhdistävät voimansa ja koittavat voittaa ohjaajan gladiaattoriradalla. 

- Tarkkuusammuntaa nouseviin maalitauluihin tai pulloihin


Varusteet

Toimintasynttäreiden vieraat saavat käyttöönsä huikean arsenaalin kuvissa näkyviä pehmopanosaseita, suojalaseja ja panoksia. Aseita on yhteensä yli 40 kpl, joten isotkin porukat saadaan varusteltua. Jokainen pelaaja saa käyttöönsä myös nerf-liivin, jolla joukkueet tunnistetaan toisistaan.

Panokset ovat pehmeäpäisiä, eikä niistä jää jälkeä ihoon. 

Jopa 20-30 lapsen yhteissynttärit esim. hyvän kaverin tai sisaruksen kanssa toimivat myös hienosti nerffeilyssä. Kysy tarjous!


35 käsiasetta vieraiden käytössä
35 käsiasetta vieraiden käytössä
Lisäksi 10 kpl akuilla toimivia automaattiaseita.
Lisäksi 10 kpl akuilla toimivia automaattiaseita.
liivit ja maskit tai suojalasit kaikille käyttöön synttäreiden ajaksi
liivit ja maskit tai suojalasit kaikille käyttöön synttäreiden ajaksi
Värivaloja keräämällä napataan pisteitä nerfsodassa
Värivaloja keräämällä napataan pisteitä nerfsodassa
Nerffeilijät pääsevät leikkimään ilmasuojien takana.
Nerffeilijät pääsevät leikkimään ilmasuojien takana.