Mario kart koulujen saleissa 

Toimintasynttäreiden uusin ohjelma vie juhlijat vauhdikkaaseen Mario kart maailmaan radio-ohjattavien autojen kisailun, sekä liikuntaleikkien kautta. Vieraat saapuvat valmiille radalle, jossa  hurjastellaan kuudella Mario rc-autolla. Kolmen erilaisen Marion lisäksi lähtöviivalle asettuvat Luigi, Yogi ja prinsessa Peach.

Radio-ohjattavat autot ovat Carreran helppokäyttöisiä 1:18 autoja, joiden ohjaaminen ei vaadi käyttäjiltä aiempaa ajokokemusta. Autot kulkevat juuri sopivasti n. 9 km/h ja kääntyvät sujuvasti. Parhaiten ohjelma sopii 7-12 vuotiaille.

Ohjelma on suunniteltu siten, että lapsilla on kokoajan aktiivista tekemistä. Ajetaan kahden lapsen joukkueina, jolloin toinen ajaa ja toinen toimii joukkueen tykkimiehenä radan varressa. Tähän ohjelmaan ihanteellisin vierasmäärä on 10 juhlijaa. Ohjelma onnistuu 6-14 juhlijan kanssa.

ohjelman hinta 170 €

Ohjelmaa varten on hyvä varata sali 2,5 tunniksi. Esimerkki Mario-synttäreiden ohjelmasta:

12.30-13.00 rakennan radan saliin.

13.00-14.30 ohjelma, joka sisältää n. 60 min kisoja ja leikkejä radio-ohjattavien autojen kanssa ja 30 min liikuntaleikkejä. Kaikki Mario kart aihepiiriin liittyen.

14.30-15.00 Toimintasynttärit siivoaa salia ja juhlaporukka herkuttelee vanhempien johdolla.

Mario synttärit varattavissa myös pelkästään liikuntaleikki-teemalla 140€