Toimintavaihtoehdot

Mario-leikit 


Leikitään Mario-aiheisia liikuntaleikkejä. Mukana Bowserin pehmokilpiä ja Yogin munia, joiden avulla voimme leikkiä monet heitto- ja hippaleikit. Lisäksi pidetään kilpa-ajot juosten ohjaajan tekemällä radalla hyppyineen ja esteineen. Mahdollisuus kokeilla myös muutamaa erilaista Mario-aiheista radio-ohjattavaa. Jokainen leikkijä saa Mario-tarrat muistoksi.


160€ 

Pokemon

Tervetuloa Pokemon kouluttajien sporttileirille. Synttäriporukka pääsee suorittamaan yhtenä joukkueena liikunnallisia haasteita, joissa nopeus, ketteryys ja heittotarkkuus joutuvat testiin. Kaikki leikit ja haasteet ovat Pokemon maailmasta. Leikkien lisäksi parkourhaasteet sopivat hienosti tähän ohjelmaan. Jos tehtävät onnistuvat, lapset saavat lopuksi etsiä salista Pokemon-kortteja ja tarroja sisältävän aarteen, josta jokainen saa viedä pari palkintoa kotiin.

160€

Jalkapallo, futsal, salibandy, jenkkifutis, koripallo...

Toimintasynttärit järjestää parhaat peliohjelmat näistäkin lajeista. Synttäreiden ohjelmaan voi ottaa halutessaan monia eri palloilulajeja ja leikkejä. Toimintasynttärit laatii toiveidenne pohjalta ehdotuksen ohjelmasta. Mailat, pallot, maalivahtien varusteet (streethockey ja salibandy), sekä laukaisututka vieraiden käytössä. Halutessanne maalintekijät ja syöttäjät kuulutetaan mikillä Party-kaiuttimen kautta, niin saadaan tunnelma kattoon! 

140€

Leikkien ja kisaillen 

sisällä tai ulkona

Lasten suosikkileikkejä ovat hipat, polttopallopelit, viestit, peilileikit, sekä erilaiset keräilyleikit. Välineinä mukana esim. hernepussit, pehmeät pallot ym. Nyt leikitään synttärisankarin toiveiden mukaan! Toimintasynttärit tekee toimintaehdotuksen ohjelmasta. 

140€


Parkour


Lapset pääsevät temppuilemaan ohjaajan valmistelemalle radalle. Salin mahdollisuuksien mukaan radalla voi olla kiipeilyjä, köysirataa, rekillä temppuilua ja trampoliinihyppyjä. Lisähaastetta tuovat ilmalla täytettävät esteet, joiden yli voi pomppia tai liitää köydellä. 

160€

Kuplapalloilut nurmella

Kuplapalloilu on hauskaa kevyillä ja supervenyvillä 76cm korkeilla palloilla. Viestejä, leikkejä ja norsupalloilua. Tämä ohjelma saa hymyt huulille ja sopii myös pienille juhlijoille.  Käytössä kolme erilaista jättipalloa.

150€

Nerffeilyt ulkona

Muutetaan sopiva nurmialue läheltä kotianne nerf-taistelukentäksi. Ilmalla täytettävien suojien avulla saamme rakennettua hienon taistelukentän ulos. Yli 40 nerfasetta ja muut tarvittavat välineet ovat käytössänne. Takana on jo kymmeniä neffeilyjä ja aina yhtä hauskaa! Katso lisää kuvia ja infoa tästä

200€ 

Frisbeegolf 

Järjestetään oma frisbeegolfrata lähipuistoonne. Toimintasynttärit hoitaa paikalle pop up-korit. Voimme myös tehdä kierroksen frisbeegolf-kentällä lasten kanssa yhtenä porukkana. Peliä voi pelata esim. kahden henkilön joukkueilla, jolloin 8 pelaajaa pystyy pelaamaan yhdessä sujuvat pelit. Ohjaaja toimii tuomarina pitäen pelin sujuvana. Toimintasynttärit hoitaa pelipaikalle kaikille vieraille heittokiekot. Kenttäinfoa: frisbeegolfradat.fi

140€

Toimintasynttäreillä liikutaan 90 min ohjaajan valvonnassa ja lopuksi 30 min herkutellaan vanhempien valvonnassa. Toimintaosuus sisältää lämmittelyleikkejä ja valitun aiheen mukaisen toiminnan.

Haluatteko pitää yhteissynttärit hyvän kaverin kanssa? Yhteissynttärit onnistuu isollakin porukalla, kunhan katsotaan, että tilan koko on riittävä. Yhteissynttäreiden lisäveloitus +30€.

Jos haluatte ohjelman olevan pituudeltaan vain 60 min (sopii pienille leikkijöille), lasken alennetun hinnan ohjelmalle.

Varaa turvallisin mielin. Toimintasynttäreillä on käytössä hupitakuu. Katso tästä asiakasedut

 Hintoihin lisätään matkakulut (jos kohde yli 10 km:n päässä Tampereen Atalasta). Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Katso lisää hinnoista ja synttärien työnjaosta varausehdoista.


Toimintasynttärit tarjoaa monipuolisen kattauksen välineitä käyttöönne synttäreille ja muihin tapahtumiin:


- ilmasuojat 20 kpl, sekä isot mainosbannerit 5 kpl

- airtrack patja (3m pitkä)

 - lähes 50 Nerf -ja x-shot asetta, mukana 10 akkutoimista asetta. 

- suojalasit 25 kpl ja nerfliivit 22 kpl

- nerf panokset 1000+

- JBL party- kaiutin värivaloilla 

+ 2 langatonta mikkiä

- säbä- ja streethockeymaalivahdin suojat

- 10 salibandymailaa

- kaikkien pallopelien pelivälineet

- pallotutka

- reaktiovärivalot (sisältää 8 värivalopaneelia)

- 2 kpl ulkokäyttöön soveltuvaa rc-autoa

- 5 kpl sisäkäyttöön soveltuvaa Mario rc-autoa