Toimintavaihtoehdot

Nerffeilyt ulkona

Muutetaan sopiva nurmialue läheltä kotianne nerf-taistelukentäksi. Ilmalla täytettävien suojien avulla saamme rakennettua hienon taistelukentän ulos. Yli 40 nerfasetta ja muut tarvittavat välineet ovat käytössänne. Takana on jo kymmeniä neffeilyjä ja aina yhtä hauskaa! Katso lisää kuvia ja infoa tästä

190€ 

Mario Kart 


Tervetuloa pitämään hauskaa Marion, Luigin, Yogin ja kumppaneiden kanssa. Koulujen saleihin rakennetulla radalla pääsee kisailemaan kuudella erilaisella Mario radio-ohjattavalla ja leikkimään kavereiden kanssa Mario-aiheisia liikuntaleikkejä.  

Katso lisää kuvia ja infoa tästä

170€ 

Frisbeegolf 

Järjestetään oma frisbeegolfrata lähipuistoonne. Toimintasynttärit hoitaa paikalle pop up-korit. Voimme myös tehdä kierroksen frisbeegolf-kentällä lasten kanssa yhtenä porukkana. Peliä voi pelata esim. kahden henkilön joukkueilla, jolloin 8 pelaajaa pystyy pelaamaan yhdessä sujuvat pelit. Ohjaaja toimii tuomarina pitäen pelin sujuvana. Toimintasynttärit hoitaa pelipaikalle kaikille vieraille heittokiekot. Kenttäinfoa: frisbeegolfradat.fi

140€

Parkour


Lapset pääsevät temppuilemaan ohjaajan valmistelemalle radalle. Salin mahdollisuuksien mukaan radalla voi olla kiipeilyjä, köysirataa, rekillä temppuilua ja trampoliinihyppyjä. Lisähaastetta tuovat ilmalla täytettävät esteet, joiden yli voi pomppia tai liitää köydellä. 

150€

Kuplapalloilut nurmella

Kuplapalloilu on hauskaa kevyillä ja supervenyvillä 76cm korkeilla palloilla. Viestejä, leikkejä ja norsupalloilua. Tämä ohjelma saa hymyt huulille ja sopii myös pienille juhlijoille.  Käytössä kolme erilaista jättipalloa.

140€

Leikkien ja kisaillen 

sisällä tai ulkona

Lasten suosikkileikkejä ovat hipat, polttopallopelit, viestit, peilileikit, sekä erilaiset keräilyleikit. Välineinä mukana esim. hernepussit, pehmeät pallot ym. Nyt leikitään synttärisankarin toiveiden mukaan! Toimintasynttärit tekee toimintaehdotuksen ohjelmasta. 

140€


Jalkapallo, futsal, salibandy, jenkkifutis, koripallo...

Toimintasynttärit järjestää parhaat peliohjelmat näistäkin lajeista. Synttäreiden ohjelmaan voi ottaa halutessaan monia eri palloilulajeja ja leikkejä. Toimintasynttärit laatii toiveidenne pohjalta ehdotuksen ohjelmasta. Mailat, pallot, maalivahtien varusteet (streethockey ja salibandy), sekä laukaisututka vieraiden käytössä. 

140€

Toimintasynttäreillä liikutaan 90 min ohjaajan valvonnassa ja lopuksi 30 min herkutellaan vanhempien valvonnassa. Toimintaosuus sisältää lämmittelyleikkejä ja valitun aiheen mukaisen toiminnan.

Varaa turvallisin mielin. Toimintasynttäreillä on käytössä hupitakuu. Katso tästä asiakasedut

Alla näkyviin hintoihin lisätään matkakulut (jos kohde yli 15 km:n päässä Tampereen Atalasta). Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Katso lisää hinnoista ja synttärien työnjaosta varausehdoista.